El problema dels Nanos de l’Espluga, a televisió

La televisió pública Tac12 ha emès aquest dimarts 9 de juliol un reportatge sobre la problemàtica per trobar persones portadores dels Nanos de l’Espluga, de cara a la propera Festa Major. El informatius de la cadena del Camp de Tarragona han mostrat l’equip de la Junta de l’Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga al magatzem on es guarden els històrics capgrossos, amb una intervenció de la presidenta Magda Buldó i del regidor de Cultura i Festes, Enric Mercadé.

Aquest dimecres 10 de juliol el programa Connecti.cat, que s’emet a tot Catalunya, va visitar l’Espluga per explicar la situació en què es troben els Nanos de l’Espluga.

En directe des de la plaça Montserrat Canals, el reporter de Tac12 Jordi Murtró va intentar ajudar l’entitat a trobar més persones portadores dels Nanos per evitar que aquesta Festa Major s’hagin de quedar al magatzem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *