Comença un nou curs a l’Escola de Gralla i Timbal de l’Espluga amb 15 alumnes

L’Escola de Gralla i Percussió de l’Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga ha iniciat curs aquest dissabte 2 de novembre, gestionada per l’Aula de Música Tradicional i Popular ‘El Tecler’ amb els professors Oriol Olivé i Borja Vendrell. Una quinzena d’alumnes s’han matriculat enguany als cursos d’iniciació i nivell mig de gralla i de timbal tradicional, en les classes que es fan els dissabtes a les instal·lacions del Casal de l’Espluga.

T’HI VOLS INSCRIURE? ENTRA AQUÍ

Nou professor de timbal

Una de les novetats d’aquest curs ha estat la reducció de l’edat als 7 anys per les classes de timbal, amb Borja Vendrell, que s’estrena com a professor a l’Espluga.

El nou professor de timbal, Roger Garcia, amb un dels grups d’alumnes. (Foto: Mar Gili)

L’altra novetat important és la reducció de l’edat d’inscripció a les classes de gralla per a nens i nenes a partir de 8 anys, amb Oriol Olivé, que ja ensenya el grup d’adults des del 2016.

Oriol Olivé, amb les alumnes més petites del curs de gralla. (Foto: Mar Gili)

Feia anys que les inscripcions per aquests grups d’edat estaven tancades, però l’Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga, responsable de l’Escola, ha decidit ampliar el ventall de formació per tal de garantir la continuïtat dels grups de grallers de la Colla Gegantera i els Grallers de l’Espluga.

Els i les alumnes de curs podran integrar-se a les actuacions de la Colla Gegantera i del grup de Grallers de l’Espluga a mesura que aprenguin el repertori tradicional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *