Els Gegantons Neolítics presents a la presentació del conjunt de gravats paleolítics a la Cova de la Font Major.

La Terra i el Pastor, els Gegantons Neolítics  de l’Espluga de Francolí han tornat a la Cova de la Font Major aquest divendres 7 de febrer, per assistir a la presentació  del conjunt de gravats paleolítics que l’investigador de l’IPHES, Josep M. Vergès, ha fet a la cova de la Font Major.

El Cap de Colla amb la Consellera de Cultura. (Foto: Enric Mercadé)

La presentació ha anat a càrrec de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, de l’alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep M. Vidal; del director de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), Robert Sala, i del director del projecte de recerca sobre la Cova de la Font Major i autor de la troballa, Josep Maria Vergès.

Imatge: Cedida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *