Actuació dels Grallers de l’Espluga a l’acte institucional de la Diada

La Diada de l’Onze de Setembre és una de les jornades tradicionals en què els Grallers de l’Espluga participen activament des de 1992. Aquest dissabte, com és tradicional, el so de les gralles i el timbal han sonat a l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya que s’ha celebrat a la plaça de la Vila i en el qual han intervingut els representants de l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l’Ajuntament de l’Espluga.

Moment de l’actuació dels Grallers de l’Espluga a l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya (Foto: Laia Molné/EFMR.cat)

Els Grallers de l’Espluga han obert el protocol amb el toc d’atenció i la interpretació de la Presó del Rei de França. Al final dels parlaments, s’ha col·locat la senyera estel·lada al balcó de la Casa de la Vila al mateix temps que els assistents cantaven l’Himne Nacional de Catalunya, Els Segadors, al so dels Grallers de l’Espluga. Finalment, el Ball de Bastons ha ofert la seva actuació al ritme d’El Cant del Poble, que inclou compassos d’Els Segadors i de la Santa Espina.

La plaça de la Vila, amb els Grallers, durant l’acte institucional de la Diada. (Foto: Ajuntament de l’Espluga)

GALERIA D’IMATGES DE L’ESPLUGA FM RÀDIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *