Gegantons, nans i grallers acomiaden a Mn. Marcus Vinicius Teixeira després de 4 anys a l’Espluga

Els gegantons neolítics Terra i Pastor, el nano Rovelló i els Grallers de l’Espluga han participat aquest divendres 1 d’octubre de 2021 a l’acte d’agraïment i de comiat a Marcus Vinicius Teixeira com a rector de la vila que l’Ajuntament i la Parròquia de l’Espluga han organitzat amb la col·laboració de diferents entitats. L’acte ha omplert la plaça de l’església i ha comptat amb la participació de diferents col·lectius socioculturals de la vila, entre els quals els representants de l’Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga.

El ball dels gegants de la Santíssima Trinitat i dels nanos de l’agricultura ha donat inici a les actuacions culturals, seguit de l’actuació dels gegantons Terra i Pastor, a més del Rovelló.

Els gegantons Terra i Pastor amb el Rovelló, ballant a la plaça de l’Església. (Foto: Mar Gili)

Els Grallers de l’Espluga han posat música a l’obertura de l’acte, que ha inclòs una ballada conjunta de tots aquests elements de cultura popular.

Ballada dels gegants de la Trinitat i dels gegantons neolítics Terra i Pastor (Foto: Josep Morató / EFMR.cat)

Acte seguit han començat els parlaments que es poden recuperar a l’Espluga FM Ràdio i s’ha projectat un vídeo-resum dels 4 anys de servei de Marcus Vinicius Teixeira com a rector de l’Espluga.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *