Els gegants neolítics acaben la temporada en ruta a Vinyols i els Arcs

La participació dels gegants neolítics de l’Espluga a la Trobada Gegantera de Vinyols i els Arcs (Baix Camp), aquest diumenge 28 de novembre de 2021, ha estat l’última d’aquesta peculiar temporada gegantera, marcada encara per molts suspensions i restriccions a causa de la pandèmia. Ara, els Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga encaren el mes de desembre marcat especialment per les actuacions nadalenques de l’encesa de llums, la visita de l’Home dels Nassos i dels Reis d’Orient.

Imatge de grup de la Colla Gegantera i els Grallers de l’Espluga a la Trobada de Vinyols i els Arcs (Foto: Fina Montserrat)

La trobada d’aquest diumenge de temps hivernal ha estat marcada pel fort vent, fet que ha obligat a suspendre la cercavila prevista pels carrers de Vinyols i els Arcs. Els actes s’han celebrat a la plaça, amb una plantada, el ball individual de cada colla i una ballada conjunta de tots els gegants, gegantes i gegantons.

Els gegantons neolítics Terra i Pastor, durant la ballada conjunta a Vinyols i els Arcs (Foto: Fina Montserrat)

Com és habitual en les últimes trobades, a més de la família de gegants neolítics també hi ha participat el nano Rovelló.

El Rovelló, saludant als més petits a Vinyols i els Arcs. (Foto: Fina Montserrat)

La pròxima actuació dels Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga serà aquest divendres 3 de desembre a les 18h a l’encesa de llums de Nadal de l’Espluga de Francolí que aquest any es farà al passeig Lluís Companys de la urbanització Carreras.

Els grallers i geganters espluguins, durant la plantada de gegants a Vinyols i els Arcs. (Foto: Fina Montserrat)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *