L’Assemblea general dels Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga presenta els projectes del 2022

L’Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga ha celebrat aquest dissabte 6 de novembre la reunió ordinària de l’Assemblea General de l’entitat que agrupa les persones gralleres, geganteres i portadores dels nans de l’Espluga. La Junta General de l’agrupació ha presentat els seus projectes pels Grallers de l’Espluga, la Colla Gegantera i el grup de Nans, d’entre els quals destaca la renovació del vestuari conjunt i la celebració que es prepara amb l’Ajuntament de l’Espluga dels 75 anys dels gegants Ponç Hug i Beatriu i dels nanos vells, coincidint amb el 30è aniversari de la recuperació dels Grallers de l’Espluga.

Membres de la Junta directiva dels Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga, durant l’assemblea d’aquest 2021.

Aquesta era la primera trobada de l’assemblea general de l’entitat des de l’inici de la pandèmia, i per tant, des de l’última gran renovació de la Junta Directiva, el 2019. Entre els punts de l’ordre del dia, els nous responsables de l’entitat han presentat els comptes corresponents a dos anys de pràctica aturada i les previsions pel 2022. També s’ha fet la valoració del funcionament de l’escola de gralla i timbal 2019-2021, el calendari d’actuacions i activitats del 2021-2022 i s’han donat altres informacions de funcionament i actuacions als elements i grups que formen l’associació.

Celebració de l’assemblea general a la Sala Folch i Torres del Casalet.

Comiats de la junta

En aquesta ocasió, l’assemblea ha destacat la tasca de Rosa Gené, que s’ha acomiadat del carrec de tresorera de la Colla Gegantera des de 2013 i membre de l’entitat des de 2006. També ha anunciat el seu comiat el cap de colla Jordi Batet, al capdavant de la Colla Gegantera també des de la fusió amb els Grallers de l’Espluga l’any 2013. El seu relleu, però, no es farà efectiu fins que hi hagi una persona candidata a ocupar el càrrec.

Agraïment a Rosa Gené, tresorera de la Colla Gegantera des de 2013 i membre de l’entitat des de 2006.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *