Els nanos de l’Espluga, els Neolítics i noves nadales del Grallers, a l’encesa de llums de l’Espluga

El moment màgic de donar inici a les festes de Nadal a l’Espluga de Francolí ha comptat aquest 2021 amb la participació dels nanos de l’Espluga, els gegants neolítics Gorg, Spluc i Blat, Terra i Pastor, acompanyats dels Grallers de l’Espluga que han ofert les tradicionals nadales, amb algunes noves melodies que han sumat al repertori nadalenc. Aquest any la tradicional encesa de llums s’ha fet al passeig Lluís Companys, on s’ha inaugurat el pessebre de fusta de l’associació de veïns de la urbanització Carreras.

El pessebre de l’associació de veïns de la urbanització Carreras. (Foto: Xavier Lozano)

L’acte, presentat per les locutores de l’Espluga FM Ràdio Rosa Salvadó i Dulci Álvaro, va comptar amb la participació de quatre nanos de l’Espluga: el Rovelló, el Grouxo, el Turc i la Gitana, a més de la família neolítica i els gegantonets familiars.

Els gegants i nanos, durant l’encesa de llums d’aquest 2021 (Foto: Xavier Lozano)

Com és habitual, els Grallers de l’Espluga van acompanyar l’encesa —a càrrec dels alumnes més petits de P5 de les dues escoles — amb el toc d’atenció i diferents nadales, algunes completament noves al repetori.

L’encesa de llums de Nadal a la urbanització Carreras (Foto: Xavier Lozano)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *