Els gegants neolítics tornen a la trobada més multitudinària del territori

El Gorg, l’Spluc, el Blat i la Terra, acompanyats dels Grallers de l’Espluga, han participat aquest 3 de setembre a la trobada gegantera de les Borges Blanques, la més multitudinària del territori, amb la participació de 77 colles geganteres i milers d’assistents d’arreu del país. Aquesta era la segona vegada que els gegants neolítics participaven a la trobada que se celebra cada setembre a la capital de les Garrigues.

Foto de grup dels geganters i grallers a les Borges Blanques

Els gegants, protegits sota els balcons, durant la pluja.

En aquest cas, els actes van estar amenaçats per la pluja i les fortes tempestes que descarregaven a la zona. La plantada de les figures va haver de buscar refugi sota els balcons de les cases, però finalment, la gran cercavila va poder desfilar pels carrers.

Cercavila pels carrers de les Borges Blanques, amb els Grallers de l’Espluga.

Els actes van acabar amb la gran ballada final a la plaça de l’U d’octubre, seguit d’un sopar popular a l’Institut Josep Vallverdú.

Sopar popular de la Trobada Gegantera al pati de l’institut Josep Vallverdú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *