Ajornada per la pluja la cercavila de la trobada comarcal de gegants de Lilla, que es tornarà a celebrar el 2024

La pluja ha obligat a suspendre l’acte central de la XVIa Trobada gegantera de la Conca de Barberà que aquest any s’havia organitzat a Lilla, com a vila gegantera de la comarca del 2023. Les colles geganteres i gralleres de la Conca han arribat aquest diumenge 18 de juny al matí a la pedania montblanquina per plantar-hi els gegants i esmorzar plegades, però la pluja contínua ha obligat a traslladar la recepció al local social del poble. Allà, davant la impossibilitat de celebrar la cercavila i ballada, les colles conquenques han rebuts els records i han acordat suspendre la resta d’actes i traslladar-los al 2024. L’any vinent es farà doncs el traspàs de la banda de pubilla entre gegantes, i es reprendran els actes directament amb la cercavila, sense l’esmorzar, perquè l’ajornament no suposi cap sobrecost a l’associació gegantera de Lilla.

A la trobada hi havien de participar els gegants i gegantons neolítics de l’Espluga, els Grallers de l’Espluga i els gegants de la Santíssima Trinitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *