Obertes les inscripcions a l’Escola de Gralla i Timbal de l’Espluga pel curs vinent

Un any més, el curs acaba amb l’obertura d’inscripcions a l’Escola de Gralla i Timbal de l’Espluga de Francolí, que gestiona l’Aula de Música Tradicional ‘El Tecler’, i que ofereix classes d’aquests instruments tradicionals a partir dels 4 anys, d’iniciació i nivell mitjà, per infants, joves i adults. Les classes seran els dimarts a la tarda, al Casalet. Aquest dimarts 20 de juny, s’ha organitzat una classe oberta, de 17.15h a 18h, al Casalet, perquè tothom que vulgui pugui provar els instruments, des dels 4 anys fins a adults.

Les inscripcions poden fer-se descarregant la fitxa i enviant-la, amb les dades, a gestio@eltecler.cat o trucant al 977  912 134.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *