Bona participació a la classe oberta de gralla i timbal per acomiadar el curs

Aquest dimarts 20 de juny s’ha clos un nou curs de l’Escola de Gralla i Timbal de l’Espluga amb una mostra i classe oberta a l’exterior del Casalet, que ha comptat amb la participació de diversos infants i famílies que han pogut provar de tocar els instruments i interessar-se pel curs 2023-2024. Després de compartir un berenar ofert per l’Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans, els alumnes dels grups infantils i d’adults han fet una demostració a la Sala Folch i Torres.

Mostra de tocs de gralla i timbal del grup mitjà i adult. (Foto: Xavier Lozano)

L’Escola de Gralla i Timbal rep el suport de l’Ajuntament de l’Espluga, la Diputació de Tarragona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la gestiona l’Aula de Música Tradicional ‘El Tecler’ de Tarragona a través de l’Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga.

Alumnes de gralla i timbal practicant durant la classe oberta. (Foto: Xavier Lozano)

Les classes són els dimarts a la tarda i s’ofereix formació en diferents nivells i edats, des dels 4 anys fins als adults, en diverses modalitats. L’alumnat pot sumar-se després al grup de Grallers de l’Espluga i acompanyar els gegants i nans de la vila. La informació per les inscripcions pot trobar-se a webs.gegants.cat/esplugadefrancoli. 

El professor Oriol Olivé explicant la tècnica de gralla a una nena interessada en apuntar-se. (Foto: Xavier Lozano)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *