La presidència dels Grallers, Gegants i Nans queda vacant per l’elecció de Mar Gili com a regidora

L’Associació de Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga haurà d’escollir nova presidència a la propera assemblea general arran de la renúncia al càrrec de la fins ara presidenta, Mar Gili, escollida el 2019 en substitució de Magda Buldó. Gili ha escollida regidora d’Hisenda, Turisme, Cultura i Festes de l’Ajuntament de l’Espluga a causa de la renúncia de l’anterior regidor. En un comunicat als socis actius, la fins ara presidenta ha posat el seu càrrec a disposició de la Junta, que gestionarà l’entitat de forma transitòria fins l’elecció d’un nou equip directiu, en les properes setmanes. Mar Gili seguirà com a membre de la Colla Gegantera.

De les accions del mandat de Mar Gili al capdavant dels Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga destaquen, entre d’altres, l’estrena del nou vestuari i restauració dels gegants vells amb motiu del seu 75è aniversari, la renovació del vestuari dels grups de l’entitat, la reorganització i ampliació d’alumnat de l’Escola de Gralla i Timbal de l’Espluga a través d’El Tecler, l’estrena de la nova dona dels Nassos, i finalment, l’actuació històrica dels nanos de l’Espluga al Palau Sant Jordi, amb motiu del concert d’Eufòria de Tv3.

El periodista Joan Cama entrevista la presidenta dels Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga, Mar Gili. (Imatge: Tac12)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *