Els Gegants Neolítics de l’Espluga comencen al País Valencià la seva gira d’estiu

Des de la participació a la rebuda de la Flama del Canigó a l’Espluga de Francolí, el passat 23 de juny, aquest dissabte 30 de juny la família de Gegants Neolítics de l’Espluga de Francolí ha començat el seu estiu de visites pel territori al País Valencià. La Colla Gegantera de l’Espluga ha portat el Gorg, l’Spluc i el Blat, la Terra i el Pastor fins el Baix Maestrat, per participar per primer cop a la 28a Trobada de Gegants i Nanos de Vinaròs. L’agrupació hi ha arribat a primera hora del matí per participar a la plantada i recepció oficial a l’Ajuntament de Vinaròs. Després els Gegants Neolítics han format part de la cercavila pel passeig marítim de la localitat.

La Colla Gegantera amb la família neolítica a Vinaròs

Apadrinament dels nous gegantons de Vinaròs

A la tarda, després d’una segona cercavila, la gegantona Terra s’ha convertit en padrina dels nous gegantons de Vinaròs, que s’han batejat en motiu d’aquest esdeveniment. Els gegants espluguins han format part de la ballada conjunta i l’exposició de tots els gegants, durant la tarda, a l’envelat del municipi. Ja al vespre han tingut l’ocasió de ballar al ritme dels Amics de les Arts, durant l’assaig del concert de nit a Vinaròs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *