Concert de final de curs de l’alumnat de l’Escola de Gralla i Timbal

L’alumnat de l’Escola de Gralla i Timbal de l’Espluga de Francolí ha ofert aquest 19 de juny el seu concert de final de curs (vídeo), després del treball intens amb els professors Oriol Olivé i Roger Garcia de l’Aula de Música Tradicional i Popular ‘El Tecler’. L’acte s’ha fet a la Sala Folch i Torres del Casalet, amb la presència de membres de l’Associació Cultural de Grallers, Gegants de l’Espluga i familiars dels alumnes dels diferents nivells d’aprenentatge infantil i adult. Ara l’Escola de Gralla i Timbal obrirà les inscripcions de cara al proper curs.

L’alumnat de l’Escola de Gralla i Timbal del curs 2020-2021 amb els dos professors. (Foto: Fina Montserrat)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *